Buikschildering | Belly Paint

Schmink-ie maakt een Belly Paint (buikschildering) bij vrouwen die zwanger zijn. Een Belly Paint is mooi voor op het geboortekaartje, voor een vergroting op de babykamer of voor originele foto’s in je babyalbum. Het beste tijdstip voor een mooie Belly Paint is tussen de 30-35 weken. Jij bepaald van tevoren zelf wat er geschilderd wordt op je buik. Wij nemen altijd onze iPad mee vol eerder gemaakte buikschilderingen en extra plaatjes.

Bijna alles is mogelijk zolang wij een voorbeeld, afbeelding of idee hebben. Schmink-ie komt op locatie zodat je gewoon thuis kunt blijven. Een Belly Paint duurt gemiddeld 1 á 2 uur. Na de Belly Paint worden er foto’s gemaakt (Canon EOS 600D) die bewerkt worden met Adobe Lightroom/Photoshop en via de mail worden toegestuurd. Eventueel met de naam van de baby erbij geplaatst.

Het is ook mogelijk je mooiste foto op canvas (60x40cm) te bestellen:   Foto op canvas

Body-Belly Paint

Bij een Body-Belly Paint worden zowel je buik als borsten en armen beschilderd. Eventueel met je partner erbij. De schildering kan variëren van tijdsduur, gemiddeld 2 tot 3 uur.  Het beste tijdstip voor een mooie Body-Belly Paint is ook tussen de 30-35 weken. Jij bepaald van tevoren zelf wat er geschilderd wordt op je buik. Wij maken er een mooi geheel van. Na de schildering maken wij gratis foto’s die wij nabewerken en digitaal per mail versturen. Eventueel met de naam van de baby erbij geplaatst.

Baby shower

Schmink-ie komt regelmatig op baby showers door heel Nederland. Of het nu bij jullie thuis is, in de kroeg of een afgehuurde zaal. Zolang jullie een tafel, twee stoelen en water beschikbaar hebben kunnen wij ons werk doen. Omdat het vaak een verrassing is voor de aanstaande mama, nemen wij onze iPad mee vol eerder gemaakte schilderingen en extra plaatjes. Wij hebben altijd toegang tot internet om eventueel plaatjes op te zoeken op locatie.

Na de schildering maken wij groepsfoto’s en foto’s van de aanstaande mama. Deze foto’s bewerken wij en versturen wij digitaal per mail binnen 2/3 dagen. Eventueel met de naam van de baby erbij geplaatst. Deze foto’s met naam ontvangt alleen de zwangere zodat de naam geheim blijft.

Tarieven

Buikschildering
Buikschildering + Foto op canvas
Body-Belly Paint
Buikschildering + Geboortekaartjes
  • exclusief €0,19 per km reiskosten.
  • inclusief digitale foto’s.
  • foto’s worden onherkenbaar gedeeld via onze social media kanalen

Foto’s