Babyshower

Schmink-ie komt regelmatig voor een bellypaint op een babyshower door heel Nederland. Of het nu bij jullie thuis is, in de kroeg of een afgehuurde zaal. Zolang jullie een tafel, twee stoelen en water beschikbaar hebben kunnen wij ons werk doen. Omdat het vaak een verrassing is voor de aanstaande mama, nemen wij onze iPad mee vol eerder gemaakte schilderingen en extra plaatjes. Wij hebben altijd toegang tot internet om eventueel plaatjes op te zoeken op locatie.

LET OP: Houdt er rekening mee dat de zwangere ongeveer 1,5 uur beschilderd wordt en dus niet mee kan doen met de geplande spelletjes of activiteiten. Cadeau’s uitpakken is helaas ook niet mogelijk. Vermaak de overige gasten tijdens de buikschildering met bijvoorbeeld spelletjes, rompertjes versieren of een high tea. Uiteraard kan de zwangere gewoon lekker mee-eten tijdens de schildering.

Plan maximaal 2 uur in voor de buikschildering met voorbereidingen. Ik moet de spulletjes klaarzetten, de zwangere moet een keuze maken én er worden achteraf foto’s gemaakt. Het kan wel eens voorkomen dat ik binnen een uur weer weg ben. Dit hangt af van de complexiteit van de schildering.

Na de schildering maken wij groepsfoto’s en foto’s van de aanstaande mama. Deze foto’s bewerken wij en versturen wij digitaal per mail binnen 2/3 dagen. Eventueel met de naam van de baby erbij geplaatst. Deze foto’s met naam ontvangt alleen de zwangere zodat de naam geheim blijft.

Geen extra kosten, gewoon €60,- incl. foto’s!

  • exclusief €0,19 per km reiskosten (heen én terug vanaf Doorwerth).
  • inclusief digitale foto’s.

Foto’s van buikschilderingen tijdens een babyshower

Naast de standaard foto’s van de buikschildering zelf maken wij ook een groepsfoto.

+ Foto op canvas cadeau?