Schminken

Je kunt bij Schmink-ie terecht voor het schminken van kinderen op kinderfeestjes, bij bedrijfsevenementen of overige feesten en partijen. Wij werken met voorbeelden en eigen fantasie. Schmink-ie gebruikt professionele waterschmink van Superstar, DiamondFX en PartyXplosion. De schmink is met water en zeep of reinigingsdoekjes van de huid te verwijderen. Er kunnen rond de 10 kinderen uitgebreid geschminkt worden in een uur. We hebben een ruim aanbod aan ontwerpen. Deze kunnen we aanpassen op thema of evenement. We gebruiken daarbij ook veel glitters en diamantjes om de ontwerpen nog mooier te maken! Na afloop maken wij foto’s die we bewerken en versturen per mail.

Grime & SFX Make-up

Bij grime en special effects make-up ligt de nadruk op extreme schmink/make-up waarbij wij gebruik maken van protheses, latex, wax, filmbloed etc. Deze materialen zijn vaak niet te verwijderen uit kleding en wat moeilijker van de huid te wassen. Voor extreme grime houden wij een leeftijd van 13+ aan. Grime is geschikt voor speciale evenementen als Halloween, Carnaval en festivals.

Carnaval

Carnaval is een drukke periode voor Schmink-ie in Noord-Brabant. Maak ruim van te voren een afspraak zodat je zeker bent van een afspraak.

Tarieven

Kinderen schminken
Grime & SFX Make-up
Carnaval
  • exclusief €0,19 per km reiskosten.
  • inclusief foto’s.

Foto’s